Nu är påsken slut

Påsken va inte så rolig. Elin kräktes igen natten mot söndagen så det var bara upp och tvätta och torka, sen ville hon inte sova så det var bara och leka lite i ett par timmar så somnade hon sen igen. På morgonen så var det bara att byta blöja 7 gånger på 45 minuter, bara vatten och bläää. Elin tyckte inte det var kul. Men hon var väldigt hungrig och åt 2 mackor till frukost. Skönt att se att aptiten var tillbaka.
På kvällen var det Nickes tur. Han och Henke satt och basta när hans mage satte igång. Och det låter inte roligt när Nicke kräks, för man hör bara skrik, fniss. Så han höll på nästan hela natten mot måndag. Så då sov jag jätte dåligt och på måndagen var det jag som låg nästan hela dagen. Inte dålig i magen (eller inte värre än vanligt) utan var helt slut och hade faktiskt lite feber. Så vi har sovit i omgångar hela helgen, jag och Nicke. Skönt att man är 2;-).

Nicke skulle ha jobbat måndag och tisdag natt men ringde och sjuka sig, så han inte skulle smitta ner hela jobbet.
Barnen fick vara hemma från förskolan och fritids på tisdagen så vi var garanterat friska. Men idag onsdag så har de varit båda på skolan.

I helgen så har Elin för första gången åkt fyrhjuling helt själv, Nicke går med ett snöre bakom ifall hon drar iväg för fort. Men det går jättebra, hon tycker det är superkul. Ska lägga upp en liten film här ikväll.
Nu är det dax för mat. Och inga bilder blev det idag.
Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0