Nu är det nästan klart

Ja, nu är Elins rum nästan klart, ska kanske in med en möbel till och ev. sätta upp en hylla.
Så här blev det
(Ja, Mia och mamma, jag ska lägga upp gardinerna) ;-)
Ja vad är nästa projekt? Göra om i köket kanske......
Jag har en rulle med tapet kvar, någon som är intresserad av att köpa den för en billig peng? Typ Kim....
Hej hopp

Målning och Ikea

Ja i helgen har jag haft fullt upp med att måla Elins rum när tillfälle gavs. Nicke har jobbat nätter i helgen så då har jag försökt att hitta på saker så vi inte är hemma på dagarna och störa honom. Men det är svårt när det ska ätas och sovas för lilla Elin.
Så i lördags så var det strålande sol och 5 plus ute så vi var ute några timmar på förmiddagen, passade på och städa ur bilen på allt skräp. Var uppe hos mamma och pappa och satt i solen en stund. Henke hade sådan tur att han fick åka med kusin Julius och Maria på bio inne i Stockholm, det var förpremier på "Draktränaren" i 3D. Det är ju sån lyx bio där det bjuds på godis och dricka innan bion. Så Henke kom hem med ett stort rör pringles och lite godisstänger och en vitamin dricka.
På kvällen kom Lotta och Jörgen förbi en sväng och tog en fika. Henke och jag slötittade lite på körslaget som nu har börjat igen.
På söndagen när vi vaknade upp så var det grått och trist ute så syrran, barnen och jag drog till Ikea för att köpa gardiner till Elins rum. Vi åkte redan vid 10. När vi hade gått runt på Ikea i ca 1,5 timme så kom vi ut och då är det snöstorm ute och har kommit ca 1 decimeter. Vi skulle handla lite på Coop oxå men beslöt att vi åker hemåt och tar Coop hemma istället, och så kunde Elins somna i bilen och sova en stund.
Sen var det dax för målning igen, nu har jag bara en vägg kvar som ska strykas på en gång till. Sen åkte jag på BMXs årsmöte och Nicke körde Henke på innebandyträning och gick på möte med innebandyn. Elin fick vara hos mormor och morfar.
När mitt möte var slut så var det bara att åka till innebandyn och lösa av Nicke som åkte och jobba. Henke och jag åkte till Sibylla och käkade middag, där vi fick sällskap av Henkes andra kusin Mattis.
Elin på Ikea

Elins rum

Nu har jag äntligen börjat med Elins rum. Och denna gång har jag köpt listfärg för att snygga till golvlisterna.
Nu är dom målade.
Imorgon kommer mamma ner och hjälper mig med tapeterna som skall upp. Det är en vägg som ska tapetseras och resten skall målas, målningen klarar jag själv.
Så här ser rullarna ut som jag va och löste ut idag på Flygger färg i Märsta.
Vad ska det bli? Resultatet kommer ni få se senare. Nu ska det spacklas och slipas så det är färdigt för tapetsering i morgon.
Köpte även takfärg till listerna i taket som ska målas.
Ska nog försöka måla på både golvlister och taklister i hela huset för dom har blivit så slitna under alla dessa år.
Dax och fortsätta innan Nicke kommer hem med barnen.

Pizza till lunch

Ja idag så åkte Nicke och jag ut på lite ärenden på stan. Då blev det en nygjord och varm pizza på Castello.
Orkade bara äta upp halva så det blev en doggybag till kvällen.
Nu ska jag börja å fixa på Elins rum.
Hej hopp

Melodifestivalen och mys i soffan

Ja så blev det med det, Henke började titta på en film på Disney channel i soffan som skulle sluta kvart över 8 så jag får sitta inne i sovrummet och kolla på melodifestivalen. Men det gör inte så mycket, det är så härligt att höra Henke när han tittar på en komedi och skrattar högt så han nästan inte kan andas.
Så jag sitter här i sängen med en skål ostbågar och lite godis. Det blev ingen middag för mig ikväll då jag käkade så mycket lunch som var över från gårdagskvällen. Satt vid datorn och åt och åt och åt.... haha men gott var det.
Nu ropar Henke och säger att jag får komma ut och kolla i vardagsrummet om jag vill.

Sollentuna Centrum och sol

Nu har det varit väldigt mycket sol och lite varmare ute, jätte skönt, längtar verkligen till våren.
I fredags så åkte Elin och jag till Sollentuna Centrum med Mia, Fredrik och Evve. Gick runt lite och kikade på de affärer som fanns men köpte faktiskt inget. Bara lite nödvändiga saker som shampo och balsam och lite mer medicin från apoteket. Mia och Fredrik hittade lite kläder till sig själva. Verken Elin eller Evve fick något, för ovanlighetens skull. Det blev lite lunch oxå, kyckling med cashewnötter. Jättegott, Elin fick oxå smaka men tyckte inte det var lika gott, som tur var så hade Mia med sig en burk till Evve som Elin fick smaka.
Efter shoppingen så åkte jag och handla lite mat till helgen och sen så var det dax och åka och hämta Henke från fritids, var första dagen efter hans sjuka vecka som han var där, så jag ville inte han skulle vara på fritids så länge. Men när jag kom till skolan så hade dom varit ute och lekt så han var alldeles jätte svettig.
På kvällen så kom Lotta och Jörgen över och käka lite middag, det blev tacogratäng, jätte mumsigt. Dom var kvar en stund och snacka lite skit så det blev inge lets dance för mig denna fredagen heller..... haha.  Men jag fick sällskap och dricka lite vin till maten. Och det va inte Jörgen eller Nicke som drack vin...
Men nu är det bara 2 Lets dance gånger kvar så jag får väl låsa in mig och släcka alla lampor så ingen vet att jag är hemma.
Idag så åkte Nicke iväg och åkte enduro igen så Elin, Henke och jag var hemma hela dagen. Vi var ute och åkte lite pulka och så var vi förbi hemma hos syrran och då hade även Mia, Fredrik och Evve kommit dit.
Lite bilder från dagen.
Henke står i snön.
När pappa kom hem så fick Elin åka fyrhjuling.
Svårt att få tjejerna på bild. Elin hjälper Evve och gå lite. Dom är så
söta.
Mina två prinsessor.
Nu är det dax och laga lite middag till familjen sen ska Nicke åka iväg
och öla lite hos sin bror. Hemma blir det mys i soffan och Melodifestivalen.
Ha en trevlig kväll
Puss

Vår i luften

I torsdags så skulle Henke och jag åka upp till Kungsberget var det tänkt, men vi ändrade oss lika hastigt som vi bestämde. Sparar lite pengar istället inför USA resan i mitten på April.
Så vad gjorde vi istället? Henke ville åka till fritids och leka med sina kompisar, jag jobbade.
På fredagen så var det dax för bowling, Henke skulle få ta med sig en kompis och det blev Axel. Elin fick stanna hemma hos mormor och morfar.
Åkte iväg till Uppsala och bowla, hade beställt tid kl. 18.00 för då är det discobowling, lite kul. Hade bara bokat en timme och det är alldeles för kort tid, tiden går så fort när man har roligt. Henke och Axel spelade jämt medans Nicke tog ledningen väldigt snabbt fast banan var sned och ojämn....
Eftersom det går exakt på tid så stängs banan av efter 1 timme så vi hann inte spela sista rundan och den räknades inte med, eftersom jag gjorde en strike på den då rå. Men men jag är ingen dålig förlorare utan det var jätte kul och komma iväg och göra något kul.
Roligast för grabbarna var väl efter och få köpa lite godis som dom inte fick börja äta eftersom vi skulle gå på restaurang och käka middag. Dom fick välja mellan Mc donalds eller Kina. Gissa vad dom valde? Mc Donalds.... så klart.
I lördags så var det 160års fest (nästan) Mia, Mattis, Peter, Lars och Silje fyllde år och de hade slagit ihop allas födelsedagar. Mycket trevlig kväll. Som jag då är så kan jag inte sitta stilla och njuta av att jag är borta på fest utan måste hjälpa till lite. Fast jag tycker ju att det är kul oxå.
Henke var lite hostig så Nicke åkte hem tidigt med barnen och jag stannade. Hade även dukat upp med lite Black Jack, körde lite på kvällen men fick även hjälp av Kim som oxå har jobbat som croupier. Vi körde även lite poker.
Kvällen blev inte så sen, åkte hem med Bailey vid halv 1.
På söndagen så var jag väldigt seg fast jag inte drack så mycket på festen. När Elin somnade efter lunch så la jag mig oxå och sov. Sov i 3 timmar, jätte skönt.
På kvällen var de dax för att åka in till jobbet för möte och middag. Denna gång så hade vi mötet i en konferens lokal på Teracom, jätte bra då inte personalen kunde gå och ta något i baren och dricka helan tiden.
Efter mötet bar det iväg till gamla stan och till Glenfiddich och där bjöds det på Skagen-terrine gjord på räkor kräftor, creme fraiche & dill till förrätt. Grillad Älginnerfilé med en kraftig Madeirasky serveras tillsammans med en rotsaks-& potatis rösti till varmrätt, sen tog jag en äppelpaj med vaniljsås till efterrätt.
Vid halv 12 så skulle alla gå vidare men jag och några till åkte hem.

Kalas och Lpg behandling

I helgen var Elin, Henke och jag på kalas, Mia kommer ju och ha ett stort kalas med flera som har fyllt år men hon bjöd in Fredriks släkt och vi fick också komma. Vi var där tidigt på förmiddagen och hade med oss lite lunch. Nicke jobbade hela helgen så vi passade på att inte vara hemma så han fick sova i lugn och ro.
Tårtan som Mia bjöd på.
Visst är den fin, jättegod var den ialla fall och Henke tyckte inte den va så god så jag fick hans bit också.
I måndags så var jag på Lpg behandling, vad är nu det? Det är en massage som gör att man får igång blodcirkulationen i kroppen. När jag kom dit så skulle jag sätta på mig en strumpa som täckte hela kroppen.
Fin va? Vågade inte lägga in bilden när jag va i den snygga strumpan.
Sen lägga sig på en massagesäng och så använde hon en maskin som man drog fram och tillbaka. Det var som en dammsugare, den sög och så var det lite kulor på den. Svårt att förklara....haha, här kommer den på bild.
Efter som det är sportlov nu så har jag lovat Henke att hitta på lite roliga saker med honom, så i måndags så var han på bio med Mia. De såg "Prinsessan och grodan", han tyckte den var jätte bra. Och imorgon ska Henke och jag åka till Kungsberget. Sen på fredag så ska han ta med en kompis hem efter fritids och så ska vi åka och bowla i Uppsala. Det blir discobowling.
Nu är det dax för middag. Det är tydligen min tur att laga mat idag. :-) Så det blir köttbullar och spaghetti.
Hej hopp

RSS 2.0