USA

Här kommer ett litet inlägg utan bilder. Vi är strandsatta i USA, lite läskigt men ändå kul.
Vi åkte kl. 10,15 från Sverige och kom hit i Onsdags kl. 12 lokal tid. Hyrde bil och började vår resa mot St. Louis, stannade på ett stort köpcentrum på vägen och handlade mycket fina kläder till Elin och Henke. Kom fram till vårat första hotell vid 22 då hade Henke somnat i bilen, kl. 8, var då 5 på morgonen hemma i sverige.
Sov 2 nätter på det hotellet innan det var dax att åka vidare mot St. Louis. Det tog ca 4 timmar att åka dit och så stannade vi på ett till köpcentrum ca 30 min St. Louis.
När vi hade checkat in så åkte Nicke och jag till yttrligare ett centrum som har en Apple butik. Men det Nicke ville ha fans inte. Åkte tillbaka och mötte upp de andra på Fridays och käkade en god middag. Gick tillbaka till hotellet och slappa och la alla barnen.
Idag har vi varit på träningen på stadium crossen och är nu tillbaka på hotellet och vilar inför racet ikväll.
Imorgon blir det att packa ihop och åka tillbaka mot Chicago och kolla hur det blir med flyget. Kommer det att gå några flyg eftersom det på Island har varit ett vulkanutbrått i torsdags?
Ja vad ska vi göra? Åka till Miami kanske eller vad ska vi göra när det inte går några flyg till Sverige.
Nu ska vi gå till supercrossen.
Det blir bilder när vi kommer hem.
.

Årets första cykeltur

Idag har Henke och jag varit ute på en cykeltur i skogen. Lite blött men superskönt väder. Avbokade tiden på gymmet för att cykla lite i skogen istället.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo, I fredags så åkte jag iväg till Stinsen och fixade mina naglar igen, fast denna gång blev det akryl, lite billigare och lite tunnare. Då jag precis skulle sätta mig ringde Kim och frågade om jag ville ta hennes klipptid då hon inte mådde så bra. Själv skulle jag ju klippa mig på måndagen så vi bytte. Jag hann precis fixa naglarna och åkte sen till min frissa i Märsta.  Skulle ha hunnit åka och storhandlat innan jag hämtade barnen men det hann jag inte, så dom fick följa med och handla.
De har varit jobbhelg för Nicke så jag har fått varit hemma själv och myst på kvällarna med barnen. Myst och myst, Henke sitter på sitt rum och kollar på tv och Elin går och lägger sig strax innan åtta.
Förut när Henke hade sitt gamla rum så tjatade vi på honom att han skulle vara på sitt rum och inte släpa ut alla leksaker i vardagsrummet och titta på tv i sitt rum. Nu när han har fått sitt nya rum så kommer han aldrig ut istället, sitter där inne och kollar tv och leker hela dagarna. Så nu kan vi säga till honom att komma ut istället och inte stänga dörren så vi har koll på vad han tittar på. Fast det är mest Disney Channel.
I söndags så åkte vi iväg till Stinsen för att inhandla ett par nya skor till Henke. Och han är inte den lättaste att handla med. Allt sitter för hårt eller för stort, aldrig något som är bra direkt. Hittade tillslut ett par vans som var rutiga. Julius åkte med oss dit och även Mia och Fredrik var där, så vi åt lunch tillsammans och M o F provade lite skor som vi ev. ska köpa till dom i slutet på veckan....
När vi kom hem så var Evve hos sin mormor så Elin och Evve kunde leka lite i sandlådan innan det var dax för att gå till Kim på Tupperwareparty. Köpte lite lock och sen så ett barn set till Elin.
Ja vad händer då i slutet på denna vecka? Jo vi ska åka till Amerika, som min chef på jobbet sa.... haha
Nicke, Henke och jag åker på Onsdag till Chicago. Elin ska vara hos Kim undertiden vi är borta. Hjälp, hur ska det gå? Fast det är nog Nicke och jag som lider mest.
Mer om USA resan kommer senare.
Tjejerna kollar på Drömmarnas trädgård
Tjejerna i sandlådan

Elin kör 4-hjuling

<http://www.youtube.com/watch?v=ZnHl71mjHpo>

Nu är påsken slut

Påsken va inte så rolig. Elin kräktes igen natten mot söndagen så det var bara upp och tvätta och torka, sen ville hon inte sova så det var bara och leka lite i ett par timmar så somnade hon sen igen. På morgonen så var det bara att byta blöja 7 gånger på 45 minuter, bara vatten och bläää. Elin tyckte inte det var kul. Men hon var väldigt hungrig och åt 2 mackor till frukost. Skönt att se att aptiten var tillbaka.
På kvällen var det Nickes tur. Han och Henke satt och basta när hans mage satte igång. Och det låter inte roligt när Nicke kräks, för man hör bara skrik, fniss. Så han höll på nästan hela natten mot måndag. Så då sov jag jätte dåligt och på måndagen var det jag som låg nästan hela dagen. Inte dålig i magen (eller inte värre än vanligt) utan var helt slut och hade faktiskt lite feber. Så vi har sovit i omgångar hela helgen, jag och Nicke. Skönt att man är 2;-).

Nicke skulle ha jobbat måndag och tisdag natt men ringde och sjuka sig, så han inte skulle smitta ner hela jobbet.
Barnen fick vara hemma från förskolan och fritids på tisdagen så vi var garanterat friska. Men idag onsdag så har de varit båda på skolan.

I helgen så har Elin för första gången åkt fyrhjuling helt själv, Nicke går med ett snöre bakom ifall hon drar iväg för fort. Men det går jättebra, hon tycker det är superkul. Ska lägga upp en liten film här ikväll.
Nu är det dax för mat. Och inga bilder blev det idag.
Hej hopp

Glad Påsk

Ja det var ett tag sedan jag skrev något här, vad har hänt sen sist? Inte mycket, mest jobbat och tagit hand om familjen.
Både Nicke och jag åkte i torsdags och hämtade barnen för vi skulle åka hela familjen och handla lite inför helgen och även åka en sväng förbi Märsta Centrum där det var massa utklädda påskkärringar. När vi skulle svänga in på Centrum så började Elin att kräkas. Så det var bara ur med henne och börja städa sen var det bara åka hem och fortsätta sanera bilen.
Vi som skulle hem till mormor och morfar i dag och äta middag, men det blir inget av med det nu, så vi inte smittar någon. Dom åker ju snart iväg på lite semester.
Fredagen var lugn, åkte iväg till crossbanan och kollade lite. Det såg rätt bra ut för att vara första dagen för året som det var öppet. Elin mådde bra. Käkade både frukost och lunch. Men middag ville hon inte ha.
Idag på morgonen så har vi bytt ca 7 blöjor. Det bara rinner ur henne. Så hon är inte frisk ännu.
Henke låg inne hela fredagen och bara kollade på tv och byggde lego. Hur slapp som helst.
Det är så skönt nu när solen är framme och det börjar bli lite varmare.
Köpt påskägg till hela familjen och Henke fick lite lego och Elin fick lite leksaksdjur till bondgården.
Här är vårat påskägg
Så ikväll blir det äta godis

RSS 2.0